KÖY ÇOCUKLARINA SAÇ KESİMİ PROJESİ

Horasan Halk Eğitimi Merkezi olarak "Köy Çocuklarına Saç kesimi Projesi" kapsamında Aliçeyrek İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ettik. Çocuklarımıza ücretsiz saç kesimi hizmeti verdik. Öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve hikaye kitapları hediye ettik. Pasta ikramlarımızın ardından projemizi tamamladık. Bu projede bize verdikleri destekten dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Ozan YILMAZ beyefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Selahattin KARAKURT  beyefendiye, Horasan Belediye Başkanımız Sayın Daştan BİNGÖL beyefendiye, STK'lara, Ensar erkek kuaförüne ve Horasanlı hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca Kuaförlük kursu öğretmenimize ve kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

19.01.2024 54